Grano Salis NetworkGrano SalisGranoChatMusicalise-KnihyModlitbyD K DKřesťANtiqC H M IMOSTYNotabeneECHO 
Vítejte na Grano Salis
Hledej

Je a svátek má Petr a Pavel.   Vytvoření registrace
  Článků < 7 dní: 5, článků celkem: 17343, komentáře < 7 dní: 763, komentářů celkem: 462672, adminů: 60, uživatelů: 5351  
Vyzkoušejte
Jednoduché menu

Úvodní stránka

Archiv článků

Protestantské církve

Veřejné modlitby

Zpovědnice

e-Knihovna

e-Knihy pro mobily

Kam na internetu

Soubory ke stažení

Recenze

Diskusní fórum

Tvůj blog

Blogy uživatelů

Ceny Zlatá Perla

Ceny Zlatá Slza

Doporučit známým

Poslat článek

Tip na Vánoční dárek:

Recenze
Obsah
OBJEDNAT

GRANO MUSICALIS

Hudební portál
GRANO MUSICALIS
mp3 zdarma

Velký pátek

Vzkříšení

Pravidla

Kdo je online
Právě je 1643 návštěvník(ů)
a 4 uživatel(ů) online:

gregorios777
JirkaB
Akuzativ
Willy

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma registrovat kliknutím zde

Polemika

Přihlášení

Novinky portálu Notabene
·Selhání pøedstavitelù Jižních baptistù pøi ochranì obìtí sexuálního zneužívání
·Sbor Bratrské jednoty baptistù v Lovosicích vstoupil do likvidace
·Informace z jednání Výkonného výboru BJB dne 10. kvìtna 2022
·JAS 50 let: Adrian Snell, trièko a beatifikace Miloše Šolce
·Online pøenosy ze setkání všech JASákù k 50. výroèí pìveckého sboru JAS
·Prohlášení tajemníka Èeské evangelikální aliance k ruské agresi na Ukrajinì
·Jak se pøipravit na podzimní vlnu?
·Kam se podìly duchovní dary?
·Bratrská jednota baptistù se stala èlenem Èeské eavngelikální aliance
·Patriarcha Kirill v Západu vidí semeništì zla a sní o vizi velkého Ruska

více...

Počítadlo
Zaznamenali jsme
159476552
přístupů od 17. 10. 2001

granosalis.cz :: Zobrazit téma - Krátkodobé bezvědomí - a být připraven na příchod Ježíše
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Krátkodobé bezvědomí - a být připraven na příchod Ježíše

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra granosalis.cz -> Cesta s Ježíšem
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
brusle7
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2026 11:05 am    Předmět: Krátkodobé bezvědomí - a být připraven na příchod Ježíše Citovat

Včera dopoledne jsem byla v krátkém bezvědomí. Pamatuji si jen náhlý pocit slabosti, kdy jsem ještě stačila si říci kolegyni o pomoc (že potřebuji odejít z porady, ale odejít jsem nestihla) a pak jsem se probrala až ve vedlejší místnosti na lavici se starostlivými kolegy nad sebou. První, co bylo, bylo zděšení, že už jede záchranka.

Jen klasická mdloba z dusna a vedra, občas to mívám i v přeplněných busech ve vedru, ale vždy jsem to zvládla bez záchranky, kterou jsem vždy odmítala (znám první pomoc, ale tentokrát jsem ji nestihla předem zamítnout, prudký nástup mdloby). A kolegové na pracovišti povinnost řešit bezvědomí kolegyně.

Až dnes jsem si uvědomila, že kdyby došlo k úmrtí, tak bych už nic za těch pár vteřin ztrácení vědomí už nezměnila. A jak je důležité neustále a v každé minutě a vteřině být včas připravený na příchod Pána Ježíše.

Brusle7
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger
Myslivec
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2026 1:20 pm    Předmět: Re: Krátkodobé bezvědomí - a být připraven na příchod Ježíše Citovat

brusle7 napsal:
Včera dopoledne jsem byla v krátkém bezvědomí. Pamatuji si jen náhlý pocit slabosti, kdy jsem ještě stačila si říci kolegyni o pomoc (že potřebuji odejít z porady, ale odejít jsem nestihla) a pak jsem se probrala až ve vedlejší místnosti na lavici se starostlivými kolegy nad sebou. První, co bylo, bylo zděšení, že už jede záchranka.

Jen klasická mdloba z dusna a vedra, občas to mívám i v přeplněných busech ve vedru, ale vždy jsem to zvládla bez záchranky, kterou jsem vždy odmítala (znám první pomoc, ale tentokrát jsem ji nestihla předem zamítnout, prudký nástup mdloby). A kolegové na pracovišti povinnost řešit bezvědomí kolegyně.

Až dnes jsem si uvědomila, že kdyby došlo k úmrtí, tak bych už nic za těch pár vteřin ztrácení vědomí už nezměnila. A jak je důležité neustále a v každé minutě a vteřině být včas připravený na příchod Pána Ježíše.

Brusle7

Neboj se Brusle, víra v Boha a poznání Jeho charakteru sebou nese i jistotu, že v okamžiku smrti budeme připravení. Bůh má pevně v rukou i okamžik naší smrti, a na tento okamžik Bůh své věrné po celý život připravuje.

Doufám, že si již v pořádku.

Myslivec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
brusle7
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2026 5:58 pm    Předmět: Citovat

Ještě jsem si až dnes (druhý den) uvědomila, že včera, když jsem se někdy kolem poledne po ošetření záchranářů dostala domů, tak jsem následně řešila jen fyzickou pohodu (ochlazení, nápoje, klid, "gaučink", klid u PC apod.) - tj. respektive rady záchranářů - a šťastná, že jsem už v klidu doma.

Ostatní jsem začala vnímat až po odeznění fyzického nebezpečí - tím myslím duchovní věci - v souvislosti s kolapsem.

Dnes se také dočítám o spoustě dalších výjezdů záchranky k jiným lidem, třeba i v podobné situaci k Lucii Bílé a dalším (kolapsy z vedra a dusna). Je třeba, pokud to lze, vše co nesouvisí s nutnými činnostmi, tak odložit. Respektive včera jsem byla v zaměstnání, nyní mám víkendové volno.

Také čtu - absolutní rekord ČR dnes v sobotu 27.6.2026 překonaný - 40,8 stupňů. A zítra má být ještě tepleji!

Brusle7
Magdalena07
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2026 9:48 pm    Předmět: Citovat

Brusličko, vše je v rukou Božích .
Nemusíme se bát.

Přeji ti pohodové prázdniny a mysli taky na sebe …
Hodně síly a jistoty, źe vše bude tak , jak si to přeje náš Pán🙏🙏🙏
brusle7
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2026 5:38 am    Předmět: Citovat

Cítím se ještě oslabená, proto v těchto vedrech nevycházím. V noci jsem větrala a teď na den všude ubednila, zatáhla žaluzie i veškeré závěsy. V lednici na mrazáku mám lahve vody s ledem, budu postupně vyndavat do místnosti jako klimatizaci.

Včera ten teplotní rekord byl v Čechách nakonec 40,9 stupně. U nás bylo na teploměru ve stínu kolem 38 stupňů. Dnešní předpovědi na neděli jsou asi o 2 stupně více.

Přeji klidnou a příjemnou neděli.

Brusle7
Myslivec
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2026 1:49 pm    Předmět: Citovat

brusle7 napsal:
Cítím se ještě oslabená, proto v těchto vedrech nevycházím. V noci jsem větrala a teď na den všude ubednila, zatáhla žaluzie i veškeré závěsy. V lednici na mrazáku mám lahve vody s ledem, budu postupně vyndavat do místnosti jako klimatizaci.

Včera ten teplotní rekord byl v Čechách nakonec 40,9 stupně. U nás bylo na teploměru ve stínu kolem 38 stupňů. Dnešní předpovědi na neděli jsou asi o 2 stupně více.

Přeji klidnou a příjemnou neděli.

Brusle7

Na bytě musí nyní pekelně. Píšou, že v Praze je peklo. Horko je již i v lese.
Horko je i na motorce při 100km/h, je to něco jako jízda v obřím fénu. Ale na ischias to dělá dobře.. Smile) Jediné pozitivum co jsem našel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
brusle7
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: po červen 29, 2026 6:45 pm    Předmět: Citovat

Konečně byla v okolí Prahy dnes 29.6.2026 bouřka, po mnoha dnech úmorných veder.

Brusle7
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra granosalis.cz -> Cesta s Ježíšem Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: